Bouwbedrijven
Stam + De Koning Bouw bv in
Eindhoven
<<=Terug naar plaats Eindhoven
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Eindhoven! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Stam + De Koning Bouw bv
Dillenburgstraat 25/A
5652AM Eindhoven

tel: 040-2504300

Extra informatie

Stam + De Koning Bouw bv is een regionaal opererend bedrijf met zo'n tachtig medewerkers. Voor gemeentes, beleggers en woningbouw- corporaties, maar ook op risico voor de markt, ontwikkelen en realiseren we de meest uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Dat kunnen kleinschalige projecten zijn zoals de ontwikkeling van de Tivolikerk te Eindhoven, maar ook grootschalige, complexe ontwikkel- en realisatietrajecten als Strijp-S en het Stadionkwartier in Eindhoven. Projecten die om een vernieuwend inzicht, een goed organisatietalent en een lange adem vragen.   
Innovatief. 
In de markt staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben de processen goed in de hand, komen onze beloftes na en zijn sterk in budgetbewaking. Maar we zijn ook eigenzinnig, we tonen lef en visie en dragen innovatieve oplossingen aan. Aansprekende projecten als Strijp-S in Eindhoven, OverBurght in Geldrop en het Noordbrabants Museum met stadswoningen in 's-Hertogenbosch zijn daar voorbeelden van en laten eveneens zien dat we zowel binnenstedelijk als in uitbreidingsgebieden actief zijn. De kracht van Stam + De Koning Bouw bv schuilt ook niet alleen in nieuwbouw, maar evenzeer in herontwikkeling.  
 
Onze insteek is steeds maatschappelijk verantwoord bouwen. We onderzoeken en vragen de markt waar behoefte aan is en realiseren dat; maar wel met respect voor de omgeving. Toon minder

Specialiteit
  • Woningbouw 
  • Utiliteitsbouw